Interim-medewerkers

Adept Zorg levert interim-personeel aan zorginstellingen. Het gaat dan om groepsleiders, coaches, teamleiders, afdelingsmanagers, verzorgenden, verpleegkundigen, psychologen, gedragswetenschappers en alle specialismen waar u behoefte aan zou kunnen hebben. Interim-personeel kan worden ingezet voor “losse” diensten, of voor een langere periode. Naar gelang uw wensen kunnen wij een pasklare oplossing bieden.

Mensen die wij aanbieden hebben een ruime ervaring met, en kennis van verschillende doelgroepen binnen verschillende instellingen. Zij passen zich aan, aan de binnen uw instelling gevoerde methodiek, werkwijze, en cultuur. Zij zijn het gewend ergens binnen te stappen en aan de slag te gaan. Een lange inwerkperiode is dus niet nodig. Door ons actieve personeelsbeleid, en het monitoren van onze mensen houden wij de kwalitatieve standaard hoog.

Diensten aanvragen kunt u via e-mail: info@adept-zorg.nl
of telefonisch: 033-2583519

Onze planning is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar, en onze werkwijze maakt het mogelijk uw verzoeken snel en passend in te willigen. Uiteraard leveren wij onze diensten tegen scherpe tarieven.

Meer informatie kunt u vrijblijvend opvragen via:
info@adept-zorg.nl

of telefonisch:
033 – 258 35 19