Kinder- en jeugdpsychiater regio Midden (24-32 uur)

Wat ga je doen?
Als kinder- en jeugdpsychiater bij opdrachtgever bied je behandeling en begeleiding aan jongvolwassenen, jeugdigen, kinderen en hun ouders. Dit doe je op onze behandellocaties in Amersfoort en Ede. Je draagt verantwoordelijkheid voor de inhoud en kwaliteit van zorg en stimuleert de ontwikkeling hiervan binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast houd je je bezig met complexe diagnostiek, behandeling en het inschatten van crises. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam. In ons team staat zelfstandigheid hoog in het vaandel. Tegelijk is er alle ruimte voor samenwerking en onderlinge steun. We streven naar goede aansluiting bij de wens van cliënten. In het team bestaat er een sfeer van transparantie, wordt er gebruik gemaakt van elkaars deskundigheid, en zien we het als een uitdaging om steeds weer aansluiting te vinden bij het cliëntsysteem.

Naast jouw werkzaamheden op beide behandellocaties, ga je ook aan de slag op een locatie waar deeltijdbehandeling word geboden. Deze deeltijdbehandeling voor jongeren wordt geboden in samenwerking met ene onderwijsorganisatie. Een module waarin we samen voor dit product staan en elkaars expertise inzetten voor onze jongeren in regio Midden, locatie Ede. Je gaat aan de slag met kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek; van lichte tot meervoudige complexe problemen. In het bijzonder zal de aandacht uitgaan naar angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen.

Wie ben je?
Je beschikt over een registratie als psychiater en je hebt de interne aantekening kinder- en jeugdpsychiatrie behaald, of je hebt als psychiater ervaring in het werken met jeugd.

Je hebt een actieve, stimulerende inbreng in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg.

Je hebt een proactieve houding, bent positief ingesteld en zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid.

Je hebt een realistische insteek met aandacht voor de context van het kind of de jongere.

Over opdrachtgever
Opdrachtgever biedt behandeling, specialistische begeleiding thuis en hulp op locaties voor begeleid wonen. Wij geloven dat grote woorden de cliënt niet verder helpen, kleine stapjes wel. Opdrachtgever is van huis uit een christelijke organisatie

Wat bieden we jou?

Naast inhoudelijke uitdaging en afwisselend werk, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. We volgen hierin de cao ggz. Het gaat om een opdracht voor langere tijd, voor 24 tot 32 uren per week waarbij een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoort. Je werklocaties zijn Amersfoort en Ede (Ambulante behandeling jeugdzorg) en deeltijdbehandeling in Ede. Je wordt voor je werk beloond met een salaris van minimaal €5.163,- en maximaal €9.023,- (salarisschaal medisch specialisten). Als je als zelfstandige werkzaam bent betalen wij een fatsoenlijk uurtarief. Verder krijg je bij opdrachtgever de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt training en opleidingen volgen. Vanuit het Kennisinstituut krijgt iedere medewerker van opdrachtgever een opleidingsprogramma over ‘identiteit en herstel’ aangeboden.