Klinisch psycholoog/ psychotherapeut volwassenenzorg – Amersfoort

Focus
Ben jij een klinisch psycholoog of psychotherapeut die het leuk vindt om in een enthousiast, hecht, deskundig en multidisciplinair team te werken in regio Midden?

Voor een opdrachtgever in het midden van het land zoeken wij voor een behandellocatie in Amersfoort/Ede, afdeling volwassenenzorg, voor 24 uur per week. Het betreft cliënten met uiteenlopende problematiek van lichte tot meervoudige complexe problemen. In het bijzonder zal de aandacht uitgaan naar angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen. Ook heb je ervaring met schematherapie. Je werkzaamheden bestaan als regiebehandelaar uit het verrichten van intakes, (diagnostische) behandelingen en groepstherapie. Je hecht waarde aan een prettige, enthousiaste werksfeer, hebt een goed gevoel voor humor, een proactieve houding en levert graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team.

Wie ben je?
Je werkt in loondienst of als zelfstandige.

Je hebt een BIG-registratie tot psychotherapeut of klinisch psycholoog.

Je hebt affiniteit en ervaring met het behandelen van volwassenen met angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek, traumatische ervaringen (deze ervaring is een pre, geen vereiste).

Je vindt het leuk om jouw kennis en kunde over te dragen aan collega’s in opleiding tot specialist.

Je bent enthousiast, hebt gevoel voor humor, een proactieve houding en verbindt je graag met collega’s.


Over Opdrachtgever

Opdrachtgever is specialist in geestelijke gezondheidszorg en is van huis uit een christelijke organisatie. Opdrachtgever biedt behandeling, specialistische begeleiding thuis en hulp op locaties voor begeleid wonen.

Wat bieden wij jou?
Een opdracht voor langere tijd waarbij een vaste aanstelling bij opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Een goed uurloon of uurtarief met bijkomende emolumenten.