SPV volwassenen

SPV volwassenen (combi met jeugd bespreekbaar)
We zoeken voor een opdrachtgever voor op een behandellocatie in Groningen/Assen een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 16-24 uur per week voor volwassenenzorg (combinatie met jeugdzorg is bespreekbaar)

In deze functie diagnosticeer en behandel je patiënten. Verder voer je een behandeling uit op een gestructureerde en methodische manier aan de hand van een behandelplan. Je gaat werken op onze behandellocatie in Groningen en/of Assen, waar we kinderen, jongeren en volwassenen ambulante zorg (basis ggz en specialistisch) bieden. De behandeling gebeurt vooral in individuele gesprekken. Het sociale netwerk wordt er zoveel mogelijk bij betrokken.. Opdrachtgever vindt het belangrijk dat cliënten in een vertrouwde en veilige omgeving kunnen werken aan hun herstel. Al onze behandellocaties zijn hierop ingericht. We zijn een relatief klein team waar jeugdzorg en volwassenenzorg geïntegreerd werken.

Wie ben je?
• Je hebt een opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv) afgerond en hebt een BIG-registratie.
• Je hebt ervaring met crises en een sterke affiniteit met ambulant, outreachend werken.
• Je kunt je makkelijk voegen in een team.

Over opdrachtgever
Opdrachtgever is specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Opdrachtgever biedt behandeling, specialistische begeleiding thuis en hulp op locaties voor begeleid wonen. Wij geloven dat grote woorden de cliënt niet verder helpen, kleine stapjes wel.

Wat bieden we jou?
Naast inhoudelijke uitdaging en afwisselend werk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. We bieden een arbeidsovereenkomst voor 16-24 uur per week aan. Als je meer/minder uren beschikbaar bent, bespreken we graag de mogelijkheden. Je wordt voor je werk beloond met een salaris van minimaal €2407,- en maximaal €3894,- (functiegroep 55). Als zelfstandige bieden wij een bovengemiddeld tarief. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.