Onze werkwijze

Uitzenden en bemiddelen

Adept Zorg biedt de mogelijkheid om interim-medewerkers voor ad-hoc diensten of langere periode in te huren via de constructies “uitzenden” en “bemiddelen”.

Bij uitzenden is Adept Zorg de werk- of opdrachtgever van de interim-medewerker. De interim-medewerker kan bij Adept Zorg in loondienst zijn, maar het kan ook een zzp’er zijn. De verantwoordelijkheid met betrekking tot het bijhouden van een personeelsdossier en het afdragen van sociale premies en belastingen ligt bij Adept Zorg. Dankzij de SNA-certificering loopt de klant nooit risico op onverwachte kosten in het kader van ketenaansprakelijkheid. De klant ontvangt slechts een factuur en deze is volledig belast met BTW.

Bij bemiddeling is de zorgorganisatie de opdrachtgever. De interim-medewerker is altijd een zzp’er. Bij bemiddeling werkt Adept Zorg met een driepartijen-overeenkomst waarbij tussen alle partijen een overeenkomst ligt. Adept Zorg kan deze overeenkomsten volledig voor u verzorgen. De zzp’er factureert rechtstreeks aan de zorginstelling/opdrachtgever. U kunt ook kiezen voor de kassiersfunctie. In dat geval ontvangt u een verzamelfactuur met onderliggend de afzonderlijke facturen van de zzp’ers. Adept Zorg draagt er dan zorg voor dat de zzp’ers betaald worden. Ook verzorgt Adept Zorg het dossier van de zzp’er. Dit dossier is door de zorginstelling altijd in te zien. De factuur van de zzp’er is vrijgesteld van BTW. Daarnaast worden de bemiddelingskosten apart gefactureerd. Over de bemiddelingskosten is BTW verschuldigd. Adept Zorg heeft de bemiddeling dusdanig ingericht dat er geen risico bestaat op naheffingen op het gebied van BTW of loonheffingen.

Neem contact op

Meer informatie kunt u
vrijblijvend opvragen via:
info@adept-zorg.nl of
telefonisch: 033 – 258 35 19

Klik op bovenstaande afbeelding om hem te vergroten

24/7 bereikbaar

Onze planning is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar, en onze werkwijze maakt het mogelijk uw verzoeken snel en passend in te willigen. Uiteraard leveren wij onze diensten tegen scherpe tarieven.

Onze planning is
24/7 bereikbaar via
033 – 258 35 19